Nissan Global Van – NV200 Vanette



Compania Nissan Motor Co., Ltd (NML) a anuntat inceperea vanzarilor pre-lansare in Japonia a noii furgonete NV200.Dupa debutul acestui autovehicul la International Geneva Motor Show din martie 2009 , Japonia va fi prima piata de lansare a acestei noi generatii de furgoneta globala incepand de la jumatatea lunii mai.

NV200 Vanette va fi comercializata in 2 variante : furgoneta comerciala usoara GX si Wagon ( transport persoane) 16S.
Masina NV200 Vanette a fost proiectata pentru a intalni cererea unui mare segment de clienti pentru un vehicul de livrare marfa cat mai eficient.

Furgoneta compacta reuneste o structura si un spatiu proiectate ingenios , avand un spatiu de transport marfa extrem de mare , de 4,1 metri cubi.Varianta de transport persoane (Wagon) inglobeaza 7 locuri , caracterizandu-se printr-un interior spatios si un confort specific automobilelor.
Dotata cu un motor pe benzina de 1,6 l HR16DE , furgoneta are excelente performante de rulare , fara a face compromisuri legate de randamentul combustibilului , pentru a asigura proprietarului un cost cat mai redus de utilizare.

Numele NV200 are urmatoarea semnificatie : N-New generation (Noua generatie) , 200-specificatia clasificarii furgonetei.Mostenind avantajele actualului autovehicul Vanette , numele NV200 exprima conceptul noii generatii de masini LCV (Light Commercial Vehicle=vehicul comercial usor , cu o capacitate admisa de pana la 3,5 tone) , configurate sa asigure cerintele de transport moderne.

No comments:

Post a Comment