Hyundai I20 cu 3 usi

Construit pe baza modelului recent cu 5 usi , Hyundai I20 cu 3 usi este caracterizat de o caroserie eleganta , plina de stil.

Pozitionata intre cele doua modele de succes , I10 si I30 , Hyundai I20 impartaseste o serie de trasaturi ale tipului cu 5 usi.De fapt , spatele si fata caroseriei sunt identice cu cele de la masina cu 5 usi , insa liniile distinctive cutate aplicate pe partile laterale sunt puse in valoare de usile cu o mai mare lungime si de forma sport , curbata in sus , a geamului spate.

Construita pe acelasi ampatament de 2,525 metri si cantarind cu 10 kilograme mai putin decat I20 cu 5 usi , noul model Hyundai ofera deopotriva un exterior egal proportionat si un interior confortabil , atat pe locurile din fata cat si pe cele din spate.

Usile mai lungi din fata creeaza un spatiu de acces larg , iar usile spate , dotate cu un sistem de memorare rapida cu funtionalitatea walk-in , ofera accesul usor inauntru si afara.Banchetele fata sunt dotate cu un spatar ce poate fi ridicat si cu un sistem de mutare spre fata , patrandu-se , in acest fel , pozitia selectata initial , fara necesitatea nici unui alt reglaj.

In domeniul sigurantei , Hyundai I20 pune la dispozitie o serie de echipamente active si pasive : 6 airbag-uri (spate , lateral si superioare , de protectie a capului ) si sistem de protectie activ al capului pasagerilor.

Motorul noului Hyndai , poreclit "Kappa" , confectionat integral din aluminiu , cu benzina , de 1,2 litri , se caracterizeaza prin emisii extrem de mici de CO2.Kappa este cel mai recent exemplu al companiei Hyundai in creearea unor motoare usoare , cu vibratii si zgomot scazute si cu un randament exceptional.Motorul dezvolta o putere de 78 PS si un cuplu de 119 Nm , inzestrand noul model I20 cu o acceleratie usor ajustabila si cu o manevrabilitate excelenta.

No comments:

Post a Comment