Škoda Fabia Scout,


Skoda Auto a prezentat in premiera la Motor Show-ul din Geneva 2009 , noul model Skoda Fabia Scout.Designul noului automobil include trasaturi distincte si un aspect estetic al elementelor protectoare , conferind in acest fel segmentului de masini mici - privit , in general , din perspectiva functionalitatii si economiei - o perspectiva noua , dinamica. O bara fata cu un aspect unic si placile protectoare laterale din plastic ii dau acestui nou tip de Skoda un aspect mai robust.

Pentru Skoda Fabia Scout sunt disponibile patru tipuri de motoare - doua pe benzina (1,4 litri, 63 kW (86 CP), consum de combustibil 6,5l/100km si 1,6 litri, 77 kW (105 Cp), consum de combustibil 6,9l/100km , ultimul dintre ele fiind dotat cu o transmisie cu 6 trepte de viteza) , si doua pe motorina ((1,4 litri, 59 kW (80 CP), consum de combustibil 4,6l/100km si un motor de prima clasa de 1,9 litri , 77 kW (105 CP) , cu un consum de combustibil de 4,9l/100km).

Elementul dominant al interiorul masinii este reprezentat de tapiterie .Carpete impletite si posteriorul masinii poarta marca distinctiva Scout .Pedalele au o suprafata din otel inoxodabil cu elemente heavy-duty anti-alunecare din cauciuc .

Skoda Fabia Scout este echipata cu roti din aliaj usor Arktos, create special pentru acest model.Ca element optional , clientul poate alege roti de 17 inch in locul celor standard de 16 inch.Alte caracteristici distinctive sunt lampile de ceata (cu un design in colt) si geamurile fumurii.

Autovehiculul va fi disponibil la sfarsitul lunii martie 2009.

No comments:

Post a Comment