Masini si sex

"Top 10" al automobilelor cele mai potrivite pentru a face sex .Clasamentul celor mai erotice masini , conform unui recent sondaj de opinie :
-1-Volvo Estate
-2-Mercedes Benz Sprinter Van
-3-VW Camper Van
-4-BMW 3 Series Saloon
-5-Ford Escort
-6-Audi TT
-7-Land Rover Discovery
-8-Porsche Carrera
-9-VW Golf
-10-Ford Focus 11




Dupa cum ati constat deja , "umilul" Volvo Estate a fost votata drept masina care poate oferi cele mai bune oportunitati pentru o partida sexuala pe cinste."Automobilul pasiunii" , renumit pentru siguranta la drum si pentru interiorul spatios a fost scena celor mai multe intalniri erotice de pe autostrazi.
Sondajul la care au participat 4000 de persoane , efectuat de catre compania de asigurari "yesinsurance.co.uk" , a plasat pe locurile doi si trei furgonetele Mercedes si Volfswagen.
Un procent considerabil de 68 % dintre intervievati au declarat ca au facut sex in masina.81% dintre cupluri s-au angajat in jocuri sexuale in automobil ,dar s-au infranat pana au parcurs intreaga distanta pana intr-un loc dotat cu un pat.Mult mai ingrijorator , atat pentru utilizatorii , cat si pentru asiguratorii de automobile , este ca una din zece persoane au trait suspensul de a face sex in timp ce conduceau.Iar 51% si-au sarutat , imbratisat sau mangaiat erotic partenerii cand erau la volan.
Un grup "atletic" de 6% au admis , cu greu,datorita jenei , ca si-au avariat masinile in timpul furtunoaselor partide de amor , dar numai 1% au declarat ferm ca au facut aceasta .
Purtatorul de cuvant al companiei de asigurari a afirmat : "Aceste rezultate se dovedesc a fi printre cele mai surprinzatoare dintre studiile pe care le-am facut pana acum asupra modului in care isi folosesc oamenii masinile". " Am fost , in acelasi timp ,uimiti de faptul ca , desi renumit in a fi o cutie pe roti , Volvo Estate este in fruntea topului pentru practicarea unor astfel de activitati"."Se pare ca spatiul este caracteristica cea mai importanta pe care o cauta cuplurile dornice de a se distra ".
Oamenii prefera sa opreasca pe marginea soselei pentru o sedinta erotica plina de pasiune , in loc de a face acest lucru acasa ; 48% dintre cei intervievati sunt in stare sa parcheze oriunde pentru a -si satisface dorintele sexuale.
O parcare pustie , sau un drum laturalnic de tara sunt optiuni populare ale cuplurilor infocate , care nu neglijeaza nici parcarile supraetajate sau cele ale supermarketurilor.
Reprezentantul firmei "yesinsurance.co.uk" declara :" Peste 6% dintre persoane si-au defectatat automobilele in timpul actului (sexual) , dar numai sub 1% au facut o cerere de acoperire a pagubelor catre firma de asigurari , probabil datorita micii amplori a pagubelor si a jenei de a explica cum s-au produs acestea."Oglinzile retrovizoare sunt obiectele cele mai afectate , urmate de imbracamintea sfasiata a scaunelor." Studiul a aratat ca numai una din opt persoane a fost surprinsa atunci cand facea sex in masina.

No comments:

Post a Comment