Bugatti Veyron Bleu Centenaire



Noul automobil Bugatti Veyron Bleu Centenaire a fost prezentata de Bugatti Automobiles S.A.S. la salonul Motor Show din Geneva , marcand aniversarea a 100 de ani de la infiintarea companiei.Totodata , modelul Bugatti Veyron Grand Sport a fost expus pentru intaia oara unui public larg din Europa.

In 1909 , Ettore Bugatti si-a inaugurat firma , sub numele de „Ettore Bugatti Automobiles i.Els." in orasul Molsheim din Franta.Desi ulterior denumirea companiei a devenit "Bugatti Automobiles S.A.S." , locul de creatie si aplasamentul firmei centenare au ramas neschimbate.Intrata pe piata de numai trei ani , Bugatti Veyron a intrat deja in istoria automobilelor , cu 200 de masini vandute si peste 250 comandate.Aceasta inseamna ca vor mai fi vandute numai 50 de automobile pentru a se ajunge la limita de 300 .


Produs dupa standardele traditionale ale firmei , "Arta - Forma - Tehnica" , Bugatti Veyron Bleu Centenaire este un model unic in care sunt combinate doua variante ale nuantei de albastru deschis specific automobilelor Bugatti : un albastru sprint (Sprint Blue) mat si un albastru sprint stralucitor.Aripile posterioare ale acoperisului si oglinzile retrovizoare exterioare sunt confectionate din aluminiu finisat prin anodizare.Grilele fata si laterale de admisie a aerului sunt metalizate.


Interiorul noului Bugatti este imbracat in piele de culoare "snowbeige"(bej de zapada) , consola centrala fiind protejata cu acelasi material.Incepand din acest an , Bugatti Veyrons este dotat cu lampi cu LED-uri , sistem de control al distantei de parcare si camera pentru vederea din spate.Bugatti Veyron Bleu Centenaire are aceleasi performante care au consacrat firma , inclusiv exceptionalele calitati de accelerare-decelerare. Masina va costa 1, 35 milioane euro exclusiv taxele si cheltuielile de livrare.

No comments:

Post a Comment